0  6
Days
:
 
  0  4
Hours
:
 
  3  8
Minutes
:
 
  1  3
Seconds

You missed out!

IN 8 WEKEN NAAR DATAGEDREVEN ONDERNEMEN

Het programma begint op maandag 6-9-2021 van 13:00-16:00 en zal daarna 7 weken op maandag live online van 13:00-16:00 worden gegeven tot en met 25 oktober 2021. De live Q&A is in dezelfde week op de vrijdag  van 14:00 - 16:00.

Het programma zit in de pilotfase en daarom kunnen er maximaal 10 personen deelnemen. Inschrijven kan t/m 1 september 2021!

 Voornaam
Achternaam
 Email
 Telefoonnummer
 Bedrijfsnaam
 Adres
 Postcode
Plaats

 Emailadres voor factuur

 Extra informatie op factuur
0 of 350

Na inschrijving ontvang je een factuur. Je kunt alleen aan het programma deelnemen als de factuur voor aanvang van het programma is betaald.

In het programma zitten onder meer de volgende onderdelen:

  • Datagedreven mindset upgraden, zodat je leert hoe je met de juiste ingrediënten in korte tijd datagedreven kunt ondernemen.
  • Datagedreven metingen opzetten, waarmee je leert hoe je metingen opzet die van grote bedrijfswaarde zijn.
  • Datagedreven inzichten ontwerpen, waarmee je leert voor welke doeleinden je data kunt inzetten en hoe je een datagedreven dashboard krijgt.
  • Bronnen ontsluiten en datakwaliteit optimaliseren, zodat je leert hoe je de datakwaliteit kunt verbeteren en hoe je bijvoorbeeld data uit verschillende systemen kunt combineren.
  • Datagedreven dashboards en rapportages ontwikkelen, zodat je weet welke tools er beschikbaar zijn en hoe je bijvoorbeeld informatie in een organisatie kunt delen.
  • Implementatie dashboards en rapportages, waarin je leert hoe je de juiste informatie tijdig in de organisatie verspreidt en hoe je de datakwaliteit waarborgt.
  • Datagedreven playbook, hoe je in de praktijk datagedreven onderneemt met behulp van een playbook.
  • Datagedreven organisatie, waarin je leert hoe je een datagedreven organisatie creëert.

Totaal

€ 4997,- excl. BTW*

Dit is een introductieprijs omdat het om een pilot gaat.


Referenties BI projecten